TIPSA oss och få 2 biobiljetter

 

Hej!

Tänk att det snart redan är jul, visst går tiden fort?

Efter en intensiv höst är vi i full gång med att förbereda inför 2019.  Ett av våra projekt som det jobbas för fullt med under hösten är att bygga en autoimport av fakturafiler. Vi är även snart klara med attestfunktion i appen, både iOS och Android, mer info om lanseringsdatum kommer.

Appen

Se till att ladda ner vår app Expense! Med Expense kan ni förutom att fota och registrera utlägg även bokföra direkt i appen. Den 1 december slutade vi stödja vår gamla app Expense 2014. Har du frågor? Klicka här för att läsa mer.

I iOS kan du redan nu registrera appen med ditt användarnamn och lösenord, detta kommer snart även till Android. För att detta ska fungera behöver du ett unikt användarnamn, du kan redan nu gå in under Mina/Inställningar på webben och ändra detta.

Tipsa oss!

Känner du någon som också skulle vara i behov av Expense? Skicka ett mail till oss med ditt tips så bjuder vi dig på en härlig biokväll för två. Maila sales@expense.se

Linkedin

Följ oss på Linkedin! Här kommunicerar vi ut tips & tricks samt kommande händelser. Du kan till exempel redan nu läsa om vad lagen säger om arkivering av kvitton.

Läs mer

Copyright © 2018 Expense, All rights reserved.