Egentligen fanns det inte heller några riktiga konkurrenter. Så att välja Expense kändes som en självklarhet.

- Berit Manell, Almega

Expense är lätt att använda och det är smidigt att komma igång!

- Annica Malmqvist, Redovisningsbyrå åt Childhood Foundation

Lättanvänt och verkligen över förväntan. Vi är jättenöjda och sparar mycket tid.

- Maria Carlsson, Hemtex

Expense fungerar jättebra! Systemet är enkelt att förstå och appen och registrering av inköp flyter på bra. Kontering av representation är väl användbar då allt räknas ut automatiskt samt att krävande fält för användarna kan läggas upp. Det här gör att fel som tidigare uppstod numera elimineras. Bokföringsfiler, bankfiler och exporter fungerar strålande och det går smidigt att läsa in filerna till Mynewsdesks interna system. Allt matchas mot rätt kostnadskonto och interna dimensioner.

- Sandra Bergman, Mynewsdesk

Effekten (av Expense) har varit mycket tydlig. Vi har fått en bättre redovisning med högre kvalitet. Det är nu lättare för oss på ekonomiavdelningen att granska och godkänna. Det har också gjort det enklare för våra revisorer att få en överblick.

- Carina Lindblom, SOS Alarm

Vi har sparat en heltidstjänst på Konteringsprogrammet. Ni säljer denna tjänst för billigt.

- Malin Lindau, Stora Enso

Tidigare var det krångligt att redovisa kvitton och reseräkningar och vi fick mängder med frågor som tog tid att besvara. Nu när den nya lösningen är igång för alla har det varit förvånansvärt lite frågor från både medarbetare och chefer.

- Britt Kraft, SKL

Jag är mycket nöjd med Expense och anser att allt fungerar till full belåtenhet!

- Maria Gråd, Toyota Material Handling Sweden AB

Övriga referenser

Jag spar mycket tid med Expense. Programmet förkonterar på resultatenheter och automatkonterar kostnader för representation. En bra funktion är snabbvalslistan med konton så att kortinnehavarna kan kontera själva. Vi använder Expense för våra Handelsbanken Business Card.

- Elena Leira, Agila

Vi använder Expense i form av bokföring för företagskort. Vi har ett antal företagskort via Eurocard. När en räkning sedan skickas till oss blir alla transaktioner digitala hos Dicom.

- Fritiof Carling, Allakando

Vi har 150 Eurocard kort anslutna. Utan denna tjänst hade vi varit helt lost.

- Petra Elvirson, Aller media

Med Dicom Expense har vi förenklat och standardiserat redovisningen av utgifter gjorda med företagskorten. Det har bland annat inneburit kortare hanteringstid och mer tillförlitlig redovisning.
Den webbaserade tjänsten är tillgänglig överallt, alternativen att bokföra utgifterna på är delvis begränsade, vilket förenklar, och därtill innehåller funktionen en smidig attestrutin. Vidare måsta nämnas supporten, som tar sig an frågeställningar på ett snabbt och tillförlitligt sätt.

Med andra ord; vi är mycket nöjda med tjänsten.

- Krister Sundberg, Arcona

Jag konterar åt våra kortinnehavare. Får en fin sammanställning och bra kontroll. Får transaktionerna innan fakturan anländer. Lättöverskådligt. Blir snyggt. Revisorerna är nöjda.

- Dorriet Sandahl, Axel Larsson

Konteringsprogrammet Expense är flexibelt. Som administratör får jag en mycket bra överblick. Alla regioner runt om i Sverige konterar sina egna fakturor anpassat efter sina egna rutiner. Vi attesterar och godkänner centralt.

- Alexandra Mccey, Bilprovningen

Vi är mycket nöjda med Dicom Expense. Vi använder MCC koder för snabbare kontering av utlägg och använder kvittoappen för digital arkivering av kvitton

- Mats Hultman, byBrick

Att Expense har mottagits med öppna armar hos oss är ingen överdrift, alla användare tycker det underlättat vardagen enormt.
Personligen är jag väldigt imponerad över hjälpen man får varje gång man kontaktar support. Alltid en trevlig och hjälpsam person på andra änden och mina frågor blir aldrig obesvarade. Jag önskade alla supportfunktioner var lika bra som er.

- Camilla Lundgren, Bygma Gruppen AB

Med Expense – Reseräkning är risken att göra fel minimal samt attestfunktionen säkrare. Vi gör en otrolig besparing av tid på administrationen.

- Svetlana Asp, Camfil

Programmet underlättar både för oss på ekonomi och våra kortinnehavare. Säljarna som har betalkort får en jättebra överblick över sina redovisningar. Tidigare kunde det ta en vecka att samla in kvitton och få allt klart nu klarar säljarna allt själva.

- Yvonne Ekstrand, Camp Scandinavia

Jag tycker att programmet fungerar väldigt smidigt. Det är inga problem för mig att göra de inställningar och automatiseringar jag vill ha, och det har inneburit en rejäl tidsbesparing i mitt arbete med våra Eurocardfakturor.

- Jenny Johansson, Colly

Expense är lätthanterligt, det finns enkla manualer, det är pedagogiskt och går att anpassa. Vi använder Expense för våra Business Card från Handelsbanken.

- Annelie Harrvik, DIK

Vi skaffade Eurocard enbart tack vare Expense. Vi sitter utspridda i landet och sparar in massor av tid ca 1.5 dagar per månad. Vi kan importera godkända och attesterade fakturor. Vi slipper hantera manuella kvitton. Användarna måste tänka till innan dom använder sina kort. Vi borde ha infört denna tjänst för länge sedan!

- Sandra Walldén, Espresso House

Expense är lätthanterligt för alla användare. Expense har underlättat vår hantering av kvitton kopplade till företagskort på många sätt.

- Frida Thielen, ESSIQ

Med Expense har vi sparat mycket tid. Vi utvärderade andra system men gick tillbaka till Expense eftersom det inte fanns något likvärdigt med samma funktionalitet

- Ilona Kapp, Evli

Vi fick med beröm godkänt av vår revisionsfirma Ernst & Young. Efter att ha sett underlagen sa revisorn ”Det här gör en revisor glad”

- Katja Kalda, Fastighetsägarna

Det var diskussion att gå över till Amex men som tur är behöll vi våra Eurocard. Jag är så nöjd med Expense och den hjälp jag får med fakturorna.

- Yvonne, Flood Herslow Holme

Expense är ett mycket bra system som underlättar redovisning av kostnader i samband med resor och representation. Överföring av SIE-fil till bokföringen sparar mycket tid.

- Jenny Ekenberg, Fraunhofer Chalmers

Vi använder Reseräkningen för våra SEB kort och tycker det är bra med alla standardvärden för traktamenten. Det är enkelt att exportera resor till Löneprogram och Utlägg till bokföringen.

- Annika Rousu, Hallins

Det är grymt! Har verkligen hjälpt oss med hanteringen av utlägg.

- Kajsa Palmgren, Handicare

Jag gillar verkligen ert program särskilt nu när man får inköpen från Eurocard oftare för då kan man ju kontera efter hand.

- Ulla Friberg, Helsingborgs hamn

Kortanvändare klarar av allt själva utan frågor.

- Margareta Ehlfors, Hilding Anders

Vår upplevelse av Dicom är att det har blivit lättare för våra användare att fylla i sina reseräkningar samt utlägg. De gånger vi har behövt använda oss av supporten på Dicom så har vi alltid fått snabb hjälp. Hade de inte haft svaret på en gång har de tagit sig tid att leta upp ett svar på vårt problem och återkommit.

- Therese Grönroos, HL

Vi har sen 2012 använt oss av DICOM/expense och har varit mycket nöjda med tjänsten. Vår ekonomiavdelning har sparat mycket tid tack vare denna tjänst och våra medarbetare vilka är kortanvändare spar också tid och vi får en ökad kontroll på våra inköp.

- Susanne Lingmén, Humana

Vi använder Expense för våra Handelsbanken Business Card och spar mycket tid med administrationen. Sedan vi börjat använda koppling till MCC koder går det nu ännu smidigare. Vi är mycket nöjda!

- Helen Karlström, Läkarmissionen

Det är en fröjd att jobba med det här.

- Anna Petersén, LBC Frakt

Den nya påminnelsefunktionen är fantastisk. Det sparar mycket tid.

- Anette Jansson, Lindab

Det blir mycket smidigare och enklare att hantera personalens utlägg och kvitton med Expense.

- Petra Persnil, Lyckeby

Med Expense spar vi mycket tid, alla användare som har utlägg använder mobilappen. Fantastiskt att kunna få in alla kvitton digitalt. Efter många år på revisionsbyrå så vet jag vilken tid som tjänas in med er tjänst. Helt enkelt lysande!

- Ulrika Bengtsson, Mindspace Group

Expense fungerar jättebra! Systemet är enkelt att förstå och appen och registrering av inköp flyter på bra. Kontering av representation är väl användbar då allt räknas ut automatiskt samt att krävande fält för användarna kan läggas upp. Det här gör att fel som tidigare uppstod numera elimineras. Bokföringsfiler, bankfiler och exporter fungerar strålande och det går smidigt att läsa in filerna till Mynewsdesks interna system. Allt matchas mot rätt kostnadskonto och interna dimensioner.

- Sandra Bergman, Mynewsdesk

Våra medarbetare registrerar sina reseräkningar och kostnader för utlägg i Expense.
Systemet har en bra koppling till bolagets löneprogram och vi kan alltid lita på att kontering och utbetalning blir korrekt.

- Torborg Backman, Novamedia Sverige AB

Med Expense blir det smidigare att hantera alla företagsköp med Eurocard. Med mobilappen får vi numera in alla kvitton digitalt. Detta sparar mycket tid för oss på ekonomiavdelningen.

- Petra Lovric, Opus Bilprovning

Administrationen av Eurocardräkningar har underlättats väsentligt och eliminerar dubbelarbete. Den som gjort inköpet vet ju bäst själv och kan då lika gärna göra konteringen också med hjälp av det här användarvänliga verktyget. Vi slipper nu också jaga in oattesterade räkningar. Allt sköter sig själv!

- Michael Holm, Otto Magnusson

Jag använder programmet hela tiden. Otroligt smidigt! Jag är glad att jag har det här programmet.

- Erica Albrektson, Sandart & Partners

Snabb och enkel hantering är absolut nödvändig för vår verksamhet med mycket utlägg via Eurocard.

- Katarina Lundqvist, Setterwalls

Vi har haft Expense sedan 2005. Representation är det bästa med programmet. Lätt och smidigt.

- Camilla Johansson, Skistar

Att minska administration för våra chefer är ett viktig mål och det har Expense verkligen lyckats med.

- Magnus Lunderquist, SOVA

Fakturan från Eurocard importeras automatiskt och är redo för bearbetning. Jättebra.

- Liselott Eldestrand, Spendrups

Vi använder Expense för alla våra FirstCard. Med Expense hanterar vi alla utlägg mycket snabbt och smidigt. Personalen konterar sina utlägg själva och jag godkänner och exporterar underlagen till iScala.

- Alexsandra Gonzales, SSP

Det fungerar klockrent. Ingen har klagat eller frågat över huvud taget.

- Martin Johansson, Steve Perryman

Vi sitter utspridda i landet. Därför är digital attest en perfekt funktion för oss.

- Thomas Wreet, Svensk Cater

Det är bekvämt och man behöver inte räkna ut själv kostnaderna för avdragsgill representation. Det är fantastisk bra.

- Pirjo Kosunen, Trans-Auto

Vi har varit kund till Dicom Expense AB sedan 2006, vi har ca 50 Eurocard och alla är anslutna till redovisningssystemet Expense. Det är väldigt flexibelt, man kan göra jobbet var man än är. Det skickas ett mejl om att det finns en faktura från Eurocard, sedan går man bara in via internet och konterar. Vi får också mycket bra support från Dicom Expense AB, de är snabba på att svara och effektiva!
Systemet är användarvänligt: Vill man t ex ändra attestansvarig i samband med organisationsförändring eller lägga till nya projekt – det är lätt att ordna. Systemet besparar oss mycket jobb och tid. Vi är väldigt nöjda!

- Tatiana Andersson, Veidekke Bostad