Referenser

Kundcases - Övriga referenser

Det är roligt när våra kunder gillar Expense® lika mycket som vi gör. Här nedan ser du ett urval av vad några av våra 40 000 användare tycker. Tack för de fina orden.

Logga - SOS Alarm

Effekten av införandet av Expense® har varit mycket tydlig. Vi har fått en bättre redovisning med högre kvalitet. Det är nu lättare för oss på ekonomiavdelningen att granska och godkänna. Det har också gjort det enklare för våra revisorer att få en överblick.

- Carina Lindblom, SOS Alarm

Tidigare var det krångligt att redovisa kvitton och reseräkningar och vi fick mängder med frågor som tog tid att besvara. Nu när den nya lösningen är igång för alla har det varit förvånansvärt lite frågor från både medarbetare och chefer.

- Britt Kraft, SKR

Logga - Toyota

Jag är mycket nöjd med Expense och anser att allt fungerar till full belåtenhet!
Se en film här: https://vimeo.com/322743648

- Maria Gråd, Toyota Material Handling Sweden AB

Övriga referenser

Logga - Arcona

Med Dicom Expense har vi förenklat och standardiserat redovisningen av utgifter gjorda med företagskorten. Det har bland annat inneburit kortare hanteringstid och mer tillförlitlig redovisning.
Den webbaserade tjänsten är tillgänglig överallt, alternativen att bokföra utgifterna på är delvis begränsade, vilket förenklar, och därtill innehåller funktionen en smidig attestrutin. Vidare måsta nämnas supporten, som tar sig an frågeställningar på ett snabbt och tillförlitligt sätt.

Med andra ord; vi är mycket nöjda med tjänsten.

- Krister Sundberg, Arcona

Logga - Axel Larsson

Jag konterar åt våra kortinnehavare. Får en fin sammanställning och bra kontroll. Får transaktionerna innan fakturan anländer. Lättöverskådligt. Blir snyggt. Revisorerna är nöjda.

- Dorriet Sandahl, Axel Larsson

Så enkelt och smidigt!
Appen är lätt och användarvänlig för kortinnehavarna. Kontering och bokföring sker på en bråkdel av tiden mot förut och har underlättat arbetet oerhört mycket.

Det är ett jättebra program som vi varmt rekommenderar.

- Anna-Lena Gudmundsson, Bergslagens Sparbank

Logga - Bygma

Att Expense har mottagits med öppna armar hos oss är ingen överdrift, alla användare tycker det underlättat vardagen enormt.
Personligen är jag väldigt imponerad över hjälpen man får varje gång man kontaktar support. Alltid en trevlig och hjälpsam person på andra änden och mina frågor blir aldrig obesvarade. Jag önskade alla supportfunktioner var lika bra som er.

- Camilla Lundgren, Bygma Gruppen AB

Logga - Camfil

Med Expense – Reseräkning är risken att göra fel minimal samt attestfunktionen säkrare. Vi gör en otrolig besparing av tid på administrationen.

- Svetlana Asp, Camfil

Logga - Camp Scandinavia

Programmet underlättar både för oss på ekonomi och våra kortinnehavare. Säljarna som har betalkort får en jättebra överblick över sina redovisningar. Tidigare kunde det ta en vecka att samla in kvitton och få allt klart nu klarar säljarna allt själva.

- Yvonne Ekstrand, Camp Scandinavia

Logga - Colly

Jag tycker att programmet fungerar väldigt smidigt. Det är inga problem för mig att göra de inställningar och automatiseringar jag vill ha, och det har inneburit en rejäl tidsbesparing i mitt arbete med våra Eurocardfakturor.

- Jenny Johansson, Colly

Tidigare hanterade vi redovisningarna på papper. Det är nu mycket lättare för användarna att hantera sina kvitton digitalt. Expense är väldigt användarvänligt och gör det mer effektivt. Vi har nu kortare hanteringstid och mer tillförlitlig redovisning. Funktionen för representation är smidig med automatkontering. Tack vare väldig bra support med hjälpsam personal för att få det ännu mer effektivt i Expense kan vi spara ännu mer tid och eliminera fler fel. Vi är mycket nöjda med Expense.

- Tina Öien, Ellos Group

Logga - Espresso House

Vi skaffade Eurocard enbart tack vare Expense. Vi sitter utspridda i landet och sparar in massor av tid ca 1.5 dagar per månad. Vi kan importera godkända och attesterade fakturor. Vi slipper hantera manuella kvitton. Användarna måste tänka till innan dom använder sina kort. Vi borde ha infört denna tjänst för länge sedan!

- Sandra Walldén, Espresso House

Logga - Essiq

Expense är lätthanterligt för alla användare. Expense har underlättat vår hantering av kvitton kopplade till företagskort på många sätt.

- Frida Thielen, ESSIQ

Logga - Evli

Med Expense har vi sparat mycket tid. Vi utvärderade andra system men gick tillbaka till Expense eftersom det inte fanns något likvärdigt med samma funktionalitet

- Ilona Kapp, Evli

Vi på Expandia är väldigt nöjda med Expense! Det är enkelt, tidsbesparande, och allt funkar så smidigt.

- Lana Rasool, Expandia Moduler

Logga - Fastighetsägarna

Vi fick med beröm godkänt av vår revisionsfirma Ernst & Young. Efter att ha sett underlagen sa revisorn ”Det här gör en revisor glad”

- Katja Kalda, Fastighetsägarna

Logga - Flood Herslow Holme

Det var diskussion att gå över till Amex men som tur är behöll vi våra Eurocard. Jag är så nöjd med Expense och den hjälp jag får med fakturorna.

- Yvonne, Flood Herslow Holme

Logga - Fraunhofer

Expense är ett mycket bra system som underlättar redovisning av kostnader i samband med resor och representation. Överföring av SIE-fil till bokföringen sparar mycket tid.

- Jenny Ekenberg, Fraunhofer Chalmers

Expense fungerar utmärkt -kund sen 2016
Automat konteringar när det gäller representation är värt guld för det går så snabbt och smidigt

Som en fröjd att bara importera in filen i sitt bokföringsprogram så är det klart.
Lättöverskådligt och behöver man hjälp av supporten i någon fråga så får man hjälp direkt- inga 24 timmar där inte.
Rekommenderar Expense till alla

- Sussie Rislund, Gatun Arkitekter AB

Logga - Hallins

Vi använder Reseräkningen för våra SEB kort och tycker det är bra med alla standardvärden för traktamenten. Det är enkelt att exportera resor till Löneprogram och Utlägg till bokföringen.

- Annika Rousu, Hallins

Logga - Handicare

Det är grymt! Har verkligen hjälpt oss med hanteringen av utlägg.

- Kajsa Palmgren, Handicare

Logga - Helsingborgs hamn

Jag gillar verkligen ert program särskilt nu när man får inköpen från Eurocard oftare för då kan man ju kontera efter hand.

- Ulla Friberg, Helsingborgs hamn

Logga - Hilding Anders

Kortanvändare klarar av allt själva utan frågor.

- Margareta Ehlfors, Hilding Anders

Logga - HL

Vår upplevelse av Dicom är att det har blivit lättare för våra användare att fylla i sina reseräkningar samt utlägg. De gånger vi har behövt använda oss av supporten på Dicom så har vi alltid fått snabb hjälp. Hade de inte haft svaret på en gång har de tagit sig tid att leta upp ett svar på vårt problem och återkommit.

- Therese Grönroos, HL

Vi har använt oss av Expense i många år och det har vi sparat väldigt mycket tid på. Det är ett smidigt och enkelt system som underlättar både för ekonomiavdelningen och kortinnehavare.
Expense har dessutom en grym support som alltid är snabba på att hjälpa till. Kan varmt rekommendera denna tjänst!

- Ekonomiavdelningen, iDeal odf Sweden

Logga - Läkarmissionen

Vi använder Expense för våra Handelsbanken Business Card och spar mycket tid med administrationen. Sedan vi börjat använda koppling till MCC koder går det nu ännu smidigare. Vi är mycket nöjda!

- Helen Karlström, Läkarmissionen

Logga - Länsförsäkringar

Vi är supernöjda. Vi har Expense kopplat till våra FirstCard sedan 2016. Tjänsten har tagit bort mycket av arbetet för mig på Ekonomi. Det är användarvänligt. Många kortinnehavare bokför själva i appen.
Redovisningen kommer in snabbare och vi kan då kostnadsförs fakturorna mycket fortare.

- Pauline Ahlberk, Länsförsäkringar Mäklarservice

Logga - LBC Frakt

Det är en fröjd att jobba med det här.

- Anna Petersén, LBC Frakt

Logga - Lindab

Den nya påminnelsefunktionen är fantastisk. Det sparar mycket tid.

- Anette Jansson, Lindab

Logga - Lundgrens Sverige AB

Vi använder Expense och det har väsentligt underlättat administrationen för våra anställda som använder betalkort i tjänsten, men även för ekonomiavdelningen.
All administration är enkel och smidig, redan under din resa kan du börja administrera dina kvitton och vara väl förberedd när du senare ska kontera dina utlägg. Vi kan varmt rekommendera denna tjänst.

- Karin Andersson, Lundgrens Sverige AB

Logga - Lyckeby

Det blir mycket smidigare och enklare att hantera personalens utlägg och kvitton med Expense.

- Petra Persnil, Lyckeby

Logga - Mindspace Group

Med Expense spar vi mycket tid, alla användare som har utlägg använder mobilappen. Fantastiskt att kunna få in alla kvitton digitalt. Efter många år på revisionsbyrå så vet jag vilken tid som tjänas in med er tjänst. Helt enkelt lysande!

- Ulrika Bengtsson, Mindspace Group

Expense ihop med First Card bidrar till att vi kan fokusera på kärnverksamheten, som är import av alkohaltiga drycker till den svenska marknaden. Vi, varken de anställda eller ekonomiavdelningen, behöver administrera vårt utläggsredovisning i någon högre grad, då Expense är ett lätt system för alla involverade parter, så det hela sköter sig relativt autonomt och löpande i våra dagliga liv. De som är på resande fot kan hantera det mer eller mindre direkt via mobilen.

- Hashim Yamashita, Moestue & Cask

Expense fungerar jättebra! Systemet är enkelt att förstå och appen och registrering av inköp flyter på bra. Kontering av representation är väl användbar då allt räknas ut automatiskt samt att krävande fält för användarna kan läggas upp. Det här gör att fel som tidigare uppstod numera elimineras. Bokföringsfiler, bankfiler och exporter fungerar strålande och det går smidigt att läsa in filerna till Mynewsdesks interna system. Allt matchas mot rätt kostnadskonto och interna dimensioner.

- Sandra Melkersson, Mynewsdesk

Logga - Otto Magnusson

Administrationen av Eurocardräkningar har underlättats väsentligt och eliminerar dubbelarbete. Den som gjort inköpet vet ju bäst själv och kan då lika gärna göra konteringen också med hjälp av det här användarvänliga verktyget. Vi slipper nu också jaga in oattesterade räkningar. Allt sköter sig själv!

- Michael Holm, Otto Magnusson

Logga - Pandox

Vi har kört igång med Expense för våra Nordea FirstCard med vår ”testgrupp”, vissa mer aktiva än andra.
Min chef är lyrisk och jag kommer efter bokslutet ägna mer tid åt det så att vi får upp alla på banan.
Ni har verkligen gjort ett lättmanövrerat program för frågorna från min sida har varit få.

- Carolina, Pandox

Vi har med hjälp av Expense moderniserat och effektiverat vår redovisning. Verktyget är användarvänligt vilket resulterar i färre frågor och snabbare hantering av ekonomipersonal. Vi är väldig nöjda.

- Milena Novakovic, SALAR International

Logga - Skistar

Vi har haft Expense sedan 2005. Representation är det bästa med programmet. Lätt och smidigt.

- Camilla Johansson, Skistar

Logga - Spendrups

Fakturan från Eurocard importeras automatiskt och är redo för bearbetning. Jättebra.

- Liselott Eldestrand, Spendrups

Logga - SSP

Vi använder Expense för alla våra FirstCard. Med Expense hanterar vi alla utlägg mycket snabbt och smidigt. Personalen konterar sina utlägg själva och jag godkänner och exporterar underlagen till iScala.

- Alexsandra Gonzales, SSP

Såväl kortinnehavarna som vi på redovisning upplever att det är ett enkelt och smidigt verktyg, gäller både den web-baserade och appen.
Appen är lätt och användarvänlig för kortinnehavarna. Att det även går att få ”automatkontering” beroende på var inköpet har gjorts underlättar även det för kortinnehavarna att göra rätt!

Kontering och bokföring sker på en bråkdel av tiden mot förut och har underlättat arbetet oerhört mycket.

Det är ett jättebra program som vi varmt rekommenderar.

Er supportfunktion gör det lätt att få hjälp när det uppstår problem!

- Carina Näsström, St1

Logga - Steve Perryman Sport Travel

Det fungerar klockrent. Ingen har klagat eller frågat över huvud taget.

- Martin Johansson, Steve Perryman

Expense har gjort kvittohanteringen betydligt enklare för oss.

Vi sparar tid i hela kedjan, enklare för den som gjort inköpet och betydligt snabbare för oss på ekonomi.

Redovisningen är ofta klar efter bara några dagar, de som är sena får påminnelser via mail från programmet och de allra flesta redovisningarna kommer in av sig självt på så sätt.

Väldigt smidigt att kvittot kan fotas redan direkt efter inköpet och sedan finnas redo när det är dags för att redovisa.

Att sedan appen utifrån var inköpet har gjorts ger förslag på kostnadskonto är jättebra också.

För ekonomiavdelningen har arbete underlättats, vi sparar många timmar varje månad.

- Birgitta Berglund, Scandinavian Track Group AB

Logga - Svensk Cater

Vi sitter utspridda i landet. Därför är digital attest en perfekt funktion för oss.

- Thomas Wreet, Svensk Cater

Logga - Svenska kyrkan

Vi har haft Expense nu sedan 2016 för våra Visa Business Card från Swedbank. Vi är mycket nöjda med Expense. Bokföringen av våra betalkortsfakturor går smidigt. Användarna redovisar sina kvitton digitalt.

- Gun Weinstock, Svenska Kyrkan Spånga-Kista Församling

Swedol AB använder Dicom Expense sedan drygt 10 år tillbaka och vi är nöjda och tacksamma för all hjälp och stöd som vi fått under dessa år. Vi har duktiga kontaktperson som guidar och stöter oss, och när man hör av sig till supporten, är de kunniga och alltid måna om att ge den service man förväntar sig. Och lite mer därtill.

Systemet är lätthanterligt, går att anpassa till olika verksamheter och sparar mycket tid för både användare och administratörer.

Flertal av företag inom vår koncern Alligo använder Dicom Expense för redovisning av kortköp och utlägg. Vi är nöjda kunder!

- Danka Djordjevic, Alligo consilting/Swedol AB

Expense har gett oss ett skalbart, smidigt och strukturerat sätt för kvittohantering. Kopplingen till betalkorten, affärssystemet och den användarvänliga appen har minskat den administrativa bördan som kvittohantering innebär. Vi utvärderade flera olika lösningar och Expense passade våra förutsättningar bäst, och vi har inte ångrat oss utan fortsätter att fördjupa oss i användandet. Tummen upp.

- Johan Thelander, Universal Creation AB