Kvittohantering med Expense®  magiska app

Tycker du också att det är rörigt att hålla koll på kvittohögen från affärsresan? Låt det bli ett minne blott. Med Expense®  kvitto-app sköts kvittohanteringen på ett klick. Bara skanna kvittot med mobilen, så sköter appen resten. Det är precis så enkelt som det låter. 

 

Världens enklaste kvittohantering

 Kvittohantering via Expense® innebär att det fotade, eller e-postade, kvittot bokförs direkt i appens reseräkningssystem och kopplas till rätt transaktion. Har du kortfakturor eller utlägg gjorda med ditt privata företagskort? Dessa kan också skickas in i appen. Expense kvitto-app är kompatibel med alla ekonomi- och lönesystem samt alla kortleverantörer.

 

Expense® användarvänliga kvittohantering räknar själv ut vad som är avdragsgillt, hur mycket moms som ska dras och säkerställer att fakturan hamnar rätt i bokföringen. Det gör att arbetet för företagets ekonomiavdelning förenklas, sker snabbare och att båda parter spar tid, samtidigt som ni får ordning och reda. Du kan enkelt se alla inlästa korttransaktioner som gjorts i appen. 

 Banken skickar varje månad in kortfakturan till Expense app och skickar även med förslag på kostnadskonto. Banken kan även skick alla transaktioner löpande.

 

Varför Expense kvittohantering?

 Kvittot bokförs direkt i appen med ett klick

Kompatibel med alla ekonomi- och lönesystem samt alla kortleverantörer.

    Appen räknar själv ut moms och vad som är avdragsgill kostnad

 

Fråga oss om kvittohantering

 Vi som arbetar med Expense®  gillar verkligen vår molntjänst och drivs av att få nöjda kunder. Har du några frågor om vår app, ställ dem gärna till oss!

Expense mobilapp för kvitton - ger tid över till annat

Expense kvittoapp fungerar med alla bank-, löne- och ekonomisystem

Fota kvittot

Kvittot fotas enkelt i mobilappen

Kortfaktura in i appen

Kortfakturan levereras av banken in i appen

Kopplas automatiskt

Kvittot matchas automatiskt med kortfakturan