Det här är Dicom Expense

Därför grundades Expense

Det började för 25 år sedan när Eva Schlyter identifierade ett behov hos företag att kunna förenkla konteringen av alla transaktioner på företagsfakturor. Då fanns det inga system som kunde hantera dessa. Tillsammans med Kristoffer Sundin utvecklade hon ett konteringsprogram som fick namnet Expense. På den tiden var programmet en del av Dicoms datautveckling och en tilläggstjänst för Eurocard.

Samarbetar med alla kortleverantörer

Genom att börja samarbeta med de stora kortleverantörerna utvecklades Expense år 2005 till en webbtjänst som kunde ta emot och presentera alla korttransaktioner.
Denna smarta molntjänst och mobil-app tidseffektiviserar idag bokföringen av betalkortsfakturor, reseräkningar och kvitton digitalt. Oavsett bank, kortleverantör eller typ av kort så förenklar Expense vardagen för många företag runtom i Norden.
Expense omsätter 2019 cirka 23 mkr.

Personligt företag, proffsig support

I och med att vi på Expense är en liten organisation där alla medarbetare drivs och engageras av att driva molntjänsten, kan du räkna med personlig service i toppklass. Vi försöker alltid svara snabbt och tydligt på dina frågor och du är alltid välkommen att höra av dig till oss.

En del av Mobilexpense koncernen

Sedan februari 2020 är vi en del av Mobilexpense. Läs mer på https://www.expense.se/expense-blir-storre-och-starkare/

Tillsammans med Mobilexpense och Declaree har vi ambitionen att bli den ledande leverantören av utläggshantering och reseräkningar.