Företaget

Dicom Expense tillhandahåller Expense, en molntjänst med tillhörande mobilapp som tidseffektiviserar bokföringen av betalkortsfakturor, reseräkningar och kvitton digitalt. Oavsett bank, kortleverantör eller typ av kort förenklar Expense vardagen för många företag runt om i norden.

Fram till 2012 var Expense ett affärsområde i Dicom Datautveckling, ett bolag i Dicomkoncernen.

Expense omsätte 2016 ca 16 mkr med 12 medarbetare. Bolagets tjänster används idag av över 25.000 användare i Sverige och övrig Norden.

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Dicom Koncernen  

Dicom Expense AB ingår i Dicom-koncernen som omsätter ca 100 mkr med ca 60 anställda. Koncernen är personalägd.

 

IT Outsourcing
Trygg och kundnära IT outsourcing, snabb och personlig support.

Dicom Datautveckling är din trygga outsourcing partner som gör livet lite enklare genom att ta hand om dina IT lösningar.
Vi levererar trygg IT outsourcing med snabb service och support. Vi tar hand om hela din IT miljö, från servrar, nätverk, Internet och backup till kontorets lokala IT-behov i form av t.ex. nätverk och Wifi.

Dicom är ledande på kundnöjdhet
För femte året i rad ligger Dicom data i topp inom ”Infrastruktur och drift” på Radars årliga kundundersökning för Leverantörskvalitet i Sverige där kundernas nöjdhet mäts. 2012 kom vi tvåa, 2013 etta, 2014 tvåa, 2015 tvåa och nu 2016 kom vi trea.

www.dicom.se