Från oss alla, till Er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År

Tack för ett fantastiskt år tillsammans och vi ser fram emot att starta 2023 med er, nya som gamla kunder, stora som små företag.

Under jul/nyår/trettonhelgen har supporten öppet alla helgfria vardagar. Telefontid 9–16 med lunchstängt 12-13, precis som vanligt.

Torsdag 5/1 arbetar vi halvdag och supporten stänger 12

God Jul och Gott Nytt År
God Jul och Gott Nytt År

Vi har uppdaterat traktamentena för 2023 som finns tillgängligt inne i systemet för er kunder som tillämpar den funktionen i Expense. En behörig administratör gör importen för detta på första sidan när ni loggar in.
Vi har även lagt in de nya beloppen för milersättning som kommit för 2023. Detta ska också blivit uppdaterat hos er kunder som tillämpar denna funktion, vänligen säkerställ era fordonstyper om ni har speciella anpassningar. Får ni frågor kring detta är det bara att återkomma till

 

Vi kan även flagga lite för att i slutet av januari (24-27) kommer vi vara på kick-off och kommer ha begränsad tillgång till telefon. Men vi kommer kunna svara via mejl mellan möten, utbildningar och andra roliga aktiviteter.

 

Det går alltid att skicka ett mejl till support@expense.se

Är ni i startgroparna för att lägga upp fler bolag kan ni göra detta här https://www.expense.se/information/bestallning/

Följ oss gärna på LinkedIn https://www.linkedin.com/company/expense-hq/

 

Från oss alla, på Dicom Expense, till Er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!