Release Notes - Q1 2024

2 min read
2024-apr-08 14:56:05

Administratörer

Expense Single sign-on (SSO)

Single sign-on (SSO) är ett verktyg för autentisering av användare som gör att användaren säkert kan komma åt flera appar och tjänster med bara en uppsättning inloggningsdata.  

SSO för Expenseanvändare finns nu tillgänglig. Kontakta oss för mer information om hur ditt företag kan komma igång med SSO.  

*Tillgänglig för Enterprisekunder. 

Skapa eget exportformat 

För kunder med komplexa behov i deras ERP system är det nu möjligt att skapa personliga exportformat direkt i Expense. Denna feature ger kunder möjlighet att skräddarsy formattypen, innehållet och automatisera hela exportprocessen efter deras specifika behov och preferenser. 

Med denna förbättrade funktionalitet får användarna flexibiliteten att designa exportformat som sömlöst integreras med deras ERP-system, vilket säkerställer smidigare dataöverföringar och drift. Oavsett om det handlar om att konfigurera layouten så att den överensstämmer med interna datastrukturer eller att specificera filformatet för kompatibilitet, underlättar vår plattform detaljerade justeringar för optimal kompatibilitet och effektivitet. 

Läs mer

Flera kvitton till samma transaktion  

Nu kan användare sömlöst bifoga flera dokument direkt i Expenseportalen för inköp som kräver omfattande dokumentation. Den här funktionen gäller alltså köp som involverar listor över prenumeranter/program, där ni enkelt kan lägga till dessa uppgifter direkt i transaktionsposten. 

Den här funktionen är tillgänglig både via webbgränssnittet och kommer snart att finnas tillgänglig i appen, vilket erbjuder bekvämlighet och flexibilitet på olika plattformar.  

Ny logotyp i portalen  

Som en del i vår varumärkesförändring har logotypen på Expenseportalen bytts. Namnet ändras till Expense och färgen ändras till grönt. Den gröna färgen anses vara en lugn och avslappnande färg som främjar stabilitet, uthållighet och balans - precis det vi vill ge våra kunder. Samma kraftfulla bakomliggande processer med en ny logga helt enkelt.  

Expense Blog - New Portal

Nytt app-utseende  

Precis som Expenseportalen har även Expense appen fått ett nytt utseende.  

Expense Blog - New app

Föreslå valuta (manuella köp) 

Vi har introducerat en ny API-lösning för kunder som loggar utgifter, vilket möjliggör automatiska valutakursuppdateringar. I webbgränssnittet kan administratörer aktivera den här funktionen, vilket säkerställer att alla utgifter som görs i internationella valutor automatiskt justeras till rätt växelkurs. 

 

Användare 

Delkontering

Användare kan nu dela ett köp direkt i appen, vilket gör det möjligt att allokera till olika konton eller dimensioner efter behov. Detta eliminerar behovet för administratörer att utföra dessa allokeringar efter köpet.

Delkontering representation  

Appen erbjuder nu en funktion som gör det möjligt för användare att distribuera en representation över olika interna konton. När du bokför en transaktion kan användarna bestämma om den ska allokeras som en procentsats till de olika interna kontona som är tillgängliga i appen.

Tillgång till historik i appen

Få tillgång till dina tidigare inskickade och rapporter direkt i appen för att minimera beroendet av att besöka webben. Användare kan nu följa upp sin redovisning och säkerställa att allting är klart i processen. 

Föreslå valuta (manuella köp) 

Föreslå valutakurser finns tillgänglig för alla utläggsanvändare. När kvitton med utländsk valuta registreras kommer valutakursen att visas automatiskt. Aktivera funktionen under mina inställningar. 

*Tillgänglig för utläggsmodulen.